:

:

TV Most

clock

Novembar 23, 2019   8:40

0

963

Mario Milošević: Tražili mi da priznam učešće u ubistvu Olivera Ivanovića

U Višem sudu u Podgorici saslušan Mario Milošević, nedavno izručen sa Kosmeta. U pritvoru na KiM nuđeno mu da prizna učešće u ubistvu Ivanovića.

"Mario Milošević je negirao izvršenje krivičnih dela koja mu tužioci stavljaju na teret-ubistvo Miodraga Migija Kruščića počinjeno 21. maja 2018. godine i ranjavanje novinarke Olivere Lakić od 8. maja 2018. godine" - ovo je posle saslušanja Miloševića u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, izjavio advokat Damir Lekić, zastupnik porodice Kruščić.

U tri-četiri rečenice koje je izgovorio u svojoj odbrani, negirao je sve što mu se stavlja na teret, kazao je Lekić, koji je naglasio da tužioci za sada nisu optužili za ubistvo Cetinjanina Radomira Đuričkovića, za šta se sumnjiči.

Milošević je posle ubistva Đuričkovića nestao iz Crne Gore, a tužioci smatraju da se vratio ilegalnim kanalima sa Kosova i Metohije gde se potom krio, da bi obavio egzekuciju Kruščića. Potom je, prema onome što je procurelo u javnost od istražitelja, ponovo istim putem preko Berana i Peći prebačen ilegalno na Kosmet gde je u Prištini uhapšen  18 jula 2018 godine.

Kako je isplivalo, u pritvoru na Kosovu nuđeno mu je da prizna učešće u ubistvu Olivera Ivanovića, ali je on predlog kosovskih istražitelja glatko odbio tvrdeći da u tome nije, niti bi ikada učestvovao, jer je pokojni Oliver kao karate majstor često bio gost njegovog pokojnog oca, takođe majstora karatea.

Nekadašnji uspešni karatista Mario Milošević Crnoj Gori je isporučen  5. novembra ove godine, a juče je u zgradu Višeg tužilaštva uveden uz neviđene mere obezbeđenja.

Izvor: Večernje novosti

Mario MiloševićCrna GorasuđenjeOliver Ivanović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva