:

:

TV Most

clock

Oktobar 25, 2020   21:03

0

83

Marković: Vlada će biti opasnost za kriminalce i tajkune

Član Glavnog odbora SNS i poslanik Aleksandar Marković poručio je večeras delu opozicije koja nove ministre vidi kao opasnost, da će buduća Vlada Srbije predstavljati opasnost, ali za kriminalce i tajkune.

 

"Buduća Vlada Srbije koju će činiti ljudi kojima je ukazao poverenje Aleksandar Vučić zaista će predstavljati opasnost - ali za kriminalce i tajkune, za bahate i neodgovorne, za sve one koji misle da su iznad zakona, za sve one koji se ponašaju kao da su važniji od građana i države, za one koji bi da nas vrate u prošlost, a posebno za one koji bi da se vrate na vlast u želji da nastave lično bogaćenje dok država i građani propadaju", naveo je Marković u saopstenju.
Marković je ukazao i da "Đilasovi dežurni kritičari", po ustaljenom običaju kritikuju bez argumenata i tek da bi kritikovali, nastavljaju napade na Vladu Srbije, koja formalno još nije izabrana.
"Dragan Đilas oseća tu opasnost pa zato i daje nalog da se sa, njemu bliskih medija, svaki dan vodi besomučna kampanja protiv Aleksandra Vučića i njegovih saradnika", ocenio je Marković i zaključio da su građani Srbije na izborima poslali jasnu poruku Đilasovoj viziji Srbije, saopštio je GO SNS.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva