:

:

TV Most

clock

Oktobar 25, 2020   21:03

0

38

Marković: Vlada će biti opasnost za kriminalce i tajkune

Član Glavnog odbora SNS i poslanik Aleksandar Marković poručio je večeras delu opozicije koja nove ministre vidi kao opasnost, da će buduća Vlada Srbije predstavljati opasnost, ali za kriminalce i tajkune.

 

"Buduća Vlada Srbije koju će činiti ljudi kojima je ukazao poverenje Aleksandar Vučić zaista će predstavljati opasnost - ali za kriminalce i tajkune, za bahate i neodgovorne, za sve one koji misle da su iznad zakona, za sve one koji se ponašaju kao da su važniji od građana i države, za one koji bi da nas vrate u prošlost, a posebno za one koji bi da se vrate na vlast u želji da nastave lično bogaćenje dok država i građani propadaju", naveo je Marković u saopstenju.
Marković je ukazao i da "Đilasovi dežurni kritičari", po ustaljenom običaju kritikuju bez argumenata i tek da bi kritikovali, nastavljaju napade na Vladu Srbije, koja formalno još nije izabrana.
"Dragan Đilas oseća tu opasnost pa zato i daje nalog da se sa, njemu bliskih medija, svaki dan vodi besomučna kampanja protiv Aleksandra Vučića i njegovih saradnika", ocenio je Marković i zaključio da su građani Srbije na izborima poslali jasnu poruku Đilasovoj viziji Srbije, saopštio je GO SNS.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?