:

:

TV Most

Foto: RTS

clock

Mart 22, 2020   20:27

0

62

Materaci: Srbi, ne grešite kao Italijani - slušajte šta vam se kaže!

Nekadašnji reprezentativac Italije i fudbaler Intera, Marko Materaci, poručio ljudima u Srbiji da ne prave grešku koju su napravili Italijani, već da ostanu kod kuće dok traje kriza sa korona virusom.

Veliki prijatelj Dejana Stankovića je poslao poruku ljudima u Srbiji, kojom je pokušao da objasni zbog čega je važno slušati stručnjake u teškom momentu.

"Ćao Deki, Ćao brate! Apelujem na srpski narod, mislim da je jako važno jer smo mi italijani jako pogrešili - nismo shvatili ozbiljno ono što nam je govorila vlada i svako je radio šta je hteo. Neko je šetao, neko je izlazio napolje sa društvom, i to je najgora stvar koju smo mogli da uradimo jer ovaj prokleti virus je izuzetno snažan, pogađa sve", poručio je Materaci.

On je ponovio da je od presudne važnosti ostati kod kuće ovih dana. 

"Ako želite da traje 15 ili 20 dana maksimalno, radite ono što vam se kaže, ne radite ono što smo mi Italijani uradili, zbog čega nismo uspeli da limitiramo ovo što nam se dešava u ovom momentu. Želim vam puno sreće i molim vas - radite ono što vam kažu i ostanite kod kuće", poručio je Marko Materaci.

Iz dana u dan Italija broji na stotine mrtvih od korona virusa. Od juče je preminula još 651 osoba.

Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva