:

:

TV Most

clock

April 22, 2019   8:08

0

241

Meč odluke u Beogradu: Zvezda i Budućnost za titulu i Evroligu

Peta, odlučujuća utakmica finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti igra se danas od 19 sati u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

Trener Crvene zvezde Milan Tomić pozvao je svoje košarkaše da budu smireni i hladne glave odigraju odlučujući meč za titulu ABA lige i plasman u Evroligu.

"Očekuje nas finalna utakmica, imali smo mogućnost da pobedimo u Podgorici, ali smo već u potpunosti okrenuti ovome što sledi. Znamo da ćemo imati ogromnu podršku sa tribina i hvala navijačima što su prepoznali da nam je potrebna podrška da dođemo do cilja. Moramo da odigramo jako borbeno, pametno, da imamo vrhunsku koncentraciju 40 minuta i hladnu glavu", rekao je Tomić.

On je dodao da je neophodno da njegov tim iskoristi veliku energiju sa tribina.

"Uz pomoć njih svi čvrsto verujemo da možemo do cilja koji je zacrtan i za koji smo se borili od prvog dana i prvog kola ABA lige", izjavio je trener crveno-belih.

Košarkaš Dejan Davidovac naglašava da očekuje jako tešku majstoricu.

"Za ovakve mečeve nema umora, nema priče o povredama, ovakve utakmice te definišu i za ovakve mečeve treniraš i radiš svakodnevno. Znamo da ćemo imati podršku, vidim da je interesovanje ogromno, i taj vetar u leđa, taj huk sa tribina koji prave naši navijači i koji je jedinstven, će nam svakako mnogo značiti. Moramo da budemo opet mirni, hladne glave i da sprovedemo sve što je potrebno i što je dogovoreno u svlačionici. Pripremamo se i bićemo spremni za ovaj izazov", rekao je Davidovac. 

Izvor: Танјуг

košarkaZvezda-Buućnostnajava
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva