:

:

TV Most

Foto: RSS

clock

Januar 11, 2020   16:56

0

206

Meč odluke za rukometaše protiv Crne Gore

Utakmica 2. kola Evropskog prvenstva za rukometaše između rukometaša Srbije i Crne Gore igra se danas od 18,15 sati.

Selektor Srbije Nenad Peruničić, rekao je da njegov tim mora da ima bistriju glavu i više vere u sebe nego protiv Belorusije.

Srbija je na startu turnira izgubila od Belorusa 35:30, Crnogorci su takođe poraženi od Hrvatske 27:21, pa će međusobni duel odlučiti ko će ostati u igri za plasman u drugu fazu, a ko može da se sprema za povratak kući.

"Utakmica protiv Crne Gore je trenutak odluke. Ili nastavljamo ili se vraćamo podvijenog repa kući. Stvar je ponosa, časti, inspiracije i odgovornosti koje svi nosimo i predstavljamo svoju zemlju. Očekujem da ovi momci imaju drugaciju reakciju nego što su imali u prethodnoj utakmici. Da imaju bistriju glavu nego što su je imali i malo više vere nego što je bilo", rekao je Peruničić.

On je dodao da očekuje "tvrdu, žestoku, fajtersku utakmicu".

Selektor Crne Gore Zoran Roganović izjavio je da je meč protiv Srbije važan za oba tima.

"Potrebno je da se restartujemo, da pogledamo neke stvari koje smo lošije uradili protiv Hrvatske i da se skoncentrišemo na meč sa Srbijom. Važna utakmica i za nas i za njih, očekujem veliku borbu. Odbrana će biti ključ i golmani imaju veliku ulogu. Mislim da će ta dva segmenta presuditi", rekao je Roganović.

Kolaković menja Vujića 

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić u tim za utakmicu protiv Crne Gore na Evropskom prvenstvu uvrstio je Aleksu Kolakovića umesto Stefana Vujića.

Kako je saopšteno na sajtu RSS, Vujić ima zdravstvene tegobe.

Izvor: T a n j u g

RukometSrbija-Crna GorautakmicaEvropsko prvenstvo u rukometu
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva