:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Februar 25, 2021   11:57

0

41

Mediji: U Vukovaru povređen mladić srpske nacionalnosti

U tuči dve grupe srednjoškolaca u sredu u Vukovaru je povređen mladić srpske naconalnosti, koji je završio u bolnici, piše lokalni portal Pres032.

 

Portparol Policijske uprave Vukovarsko - sremske Dragoslav Živković potvrdio je da se u Vukovaru juče dogodio incident u kojem je učestvovalo više mladih osoba, kao i da ima povređenih.

Policija navodi u saopštenju da je dojavu primila juče oko 8:30 sati i da je u policijsku stanicu privela više maloletnika, a na mestu događaja su našli jednu teleskopsku palicu.

Dva maloletnika odvezena su u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar gde im je ukazana lekarska pomoć i ustanovljene su im lakše povrede, prenosi portal Indeks.

Prema nezvaničnim informacijama portala Pres032, incident se dogodio kada je grupa sednjoškolaca krenula do pekare da kupi užinu.

Na tom putu ih je napala druga grupa mladića, a navodno su korišćene i palice.

Tim povodom saopštenjem se oglasio predsednik vukovarskog odbora Samostalne demokratske srpske stranke Srđan Kolar.

On je rekao da je pozvao sve političke stranke da osude napade na pripadnike srpske zajednice koji su se dogodili ispred Tehničke škole Nikola Tesla.

"Niko me neće ubediti da se ovde radi o sukobima navijača i navijačkih grupa već je jasno da se radi o dirigovanim napadima na pripadnike srpske zajednice, a sve u svrhu destabilizacije međunacionalnih odnosa u gradu Vukovaru", tvrdi Kolar.

Veruje da ovakve međunacionalne sukobe ne bi trebalo niko da koristi u svrhu predizborne kampanje.

Kolar je pozvao sve mlade ljude da prestanu sa ovakvim aktivnostima i isto tako da se, kako je naveo, "političari dozovu pameti i da osude ovaj čin".

"Očekujem da sve institucije rade svoj posao i da učine sve da se spreče budući incidenti“, rekao je Kolar.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?