:

:

TV Most

clock

Maj 04, 2020   11:30

0

196

Mihajlović: Decu ne uključivati u politiku, bez pretnji poput Đilasovih

Potpredsednica vlade i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović osudila je danas ono što je jedan od lidera SzS Dragan Đilas izrekao sinoć na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nazivajući to "vrstom političkog nasilja".

Na pitanje novinara N1 šta misli o skandiranju Draganu Đilasu ispred zgrade u kojoj žive njegova deca, i da li tako nešto podržava, Mihajlović je rekla:

- Kada je u pitanju politika, ja sam za, kada je u pitanju politička borba, žestoka politička borba, ja sam za. Ali, kada je u pitanju dovodjenje politike i uključuvanje, na bilo koji način, dece bilo koga, od Vučićeve, Đilasove, Zoranine ili bilo kojih drugih ljudi, ja sam uvek protiv - navela je ona.

Mihajlović je istakla da se godinama zalaže i bori za društvo bez bilo koje vrste nasilja.

- Bila sam i protiv nasilja Boška Obradovića, i protiv sam onoga što sam sinoć slušala od Đilasa, jer to jeste jedna vrsta političkog nasilja, nazivanje predsednika svim onim imenima i pretnje koje su mu upućene - rekla je Mihajlović.

Kako kaže, svi koji su u političkom životu, moraju da vode računa o tome šta izgovaraju i načinu na koji to izgoravaju, i kako se obraćaju u javnom političkom životu.

- Jer mislim da mi dajemo primer svima drugima - dodala je Mihajlović.

Đilas je sinoć na tviteru objavio video poruku u kojoj je rekao da su njegova deca uplašena, jer se u blizini njhovog doma večeras sa obližnje zgrade preko razglasa čulo "Đilase lopove".

Izvor: Танјуг

MihajlovićVučićĐilas
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva