:

:

TV Most

clock

Jun 06, 2019   12:57

0

206

Mihajlović: Dijalog najbolji način da se problemi reše

Ministarka za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu, Zorana Mihajlović, izjavila je danas da se resor kojim rukovodi maksimalno trudi da dnevno odgovori na sve zahteve medija i da su otvoreni za pristup informacijama od javnog značaja.

Mahjlović je kazala da očekuje da su mediji to prepoznali. Komentarissući pisanje medija o izveštaju Fridom hausa o stanju medija u Srbiji, Mihajlović smatra da je dijalog Vlade Srbije i medijskih kuća uvek najbolji način da se problemi ako su zajednički detektovani i reše.

" Za Vladu Republike Srbije nema manje važnog izveštaja, svaki je važan, i iz svih tih izveštaja mi crpimo naše buduće programe i ideje šta da učinimo da bude bolje", rekla je Mihajlović nakon sednice Koordinacionog tela za praćenje realizacije Strategije za uključivanje Roma i Romkinja u Srbiji.

Dodala je da je svakome u Vladi Srbije zaista važan izveštaj Fridom hausa.

"Ja mogu govoriti iz perspektive svog ministarstva a mi se maksimalno trudimo da odgovorimo na sve zahteve koji su dnevni od raznih medija, otvoreni smo za pristup informacijama od javnog značaja, i smatramo da su to mediji prepoznali", rekla je Mihajlović.

Izvor: TAНЈУГ

mihajlovićromidijalogmediji
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva