:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Jul 06, 2020   9:34

0

201

Mihajlović: Hvala građanima, nećemo ih izneveriti

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović, povodom zvaničnih rezultata Republičke izborne komisije, zahvalila je svim građanima koji su na parlamentarnim izborima dali glas listi koju je predvodio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

"Osvajanjem ubedljivo najviše poslaničkih mandata, čak 188 poslanika će imati naša lista, građani su nam pored velikog poverenja ukazali i najveću odgovornost da nastavimo da vodimo zemlju. Nećemo izneveriti nijednog građanina Srbije koji je dao glas našoj listi", izjavila je Mihajlovićeva.
Ona je zahvalila i svim članovima Srpske napredne stranke i aktivistima koalicionih partnera koji su učestvovali u kampanji koja je dovela do još jedne ubedljive pobede na izborima.
"Čestitam Socijalističkoj partiji Srbije Ivice Dačića i Jedinstvenoj Srbiji Dragana Markovića, kao i izbornoj listi Aleksandra Šapića i strankama manjina koje su osvojile poslaničke mandate, i nadam da se ćemo u argumentovanim i demokratskim raspravama u parlamentu dolaziti do najboljih zakonskih rešenja u interesu građana Srbije", poručila je Mihajlović.
Republička izborna komisija (RIK) usvojila je juče Izveštaj o ukupnim rezultatima izbora za narodne poslanike Narodne skupštine, a najviše glasova osvojila je izborna lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu" - 1.953.998 glasova, odnosno 60,65 odsto od broja birača koji su glasali, tj. 188 mandata.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva