:

:

TV Most

clock

Februar 27, 2020   13:13

0

83

Mihajlović: Infrastrukturni projekti neće stati zbog izbora

Ministarka saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da nema razloga da ijedan infrastrukturni projekat u zemlji stane zbog kampanje i predstojećih izbora.

Odgovarajući na pitanja novinara u Kruševcu, Mihajlović je kazala da se svi projekti odvijaju po planu, u oblasti drumskog, železničkog i vodnog saobraćaja.

Prema njenim rečima, u proteklih sedam godina održavalo se nekoliko izbora, ali to nije sprečilo sadašnju vlast da od 2014. godine, od jednog infrastrukturnog čvorišta u zemlji - Beograd danas Srbija ima nekoliko takvih čvorišta.

Istakla je da je Niš sa otvaranjem aerodroma "Konstantin Veliki", završetkom Koridora 10 jug-istok postao jedan od infrastrukturnih čvorišta u zemlji, kao i grad Čačak otvaranjem autoputa Beograd-Čačak.

Mihajlović je navela da i Kruševac postaje jedan od glavnih infrastrukturnih čvorišta u zemlji jer je blizu dva aerodroma -niškog i kraljevačkog, a za dve godine, završetkom Moravskog koridora taj grad biće spojen sa Koridorom 10.

"To je suština razvoja infrastrukture, da pokušamo sve vidove saobraćaja da razvijemo i dovedemo infrastrukturu do najvažnijih gradova, jer je to uslov da ljudi ostaju da žive u zemlji", istakla je ministarka.

Odluka Zelenovića demokratska, bojkot besmislen

Mihajlović je pozdravila odluku gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića da učestvuje na lokalnim izborima u tom gradu, dodajući da je to odluka prave demokratije i da pokazuje da je besmisleno pozivati na bojkot.

"Mislim da je to odlična odluka i prava demokratija, jer je dobro izaći na izbore i izmeriti se sa svima koji žele na tim izborima da učestvuju", rekla je Mihajlović.

Prema njenim rečima, odluka Zelenovića pokazuje potpuni besmisao Dragana Đilasa, Boška Obradovića i ostalih koji žele bojkot. Ona je dodala da građani treba da izađu i glasaju za one za koje misle da možda mogu bolje da vode određeni grad ili opštinu.

"SNS hoće da se meri sa svima, da pokažemo šta smo uradili i da vidimo kako to građani ocenjuju. Hoćemo da se borimo i verujemo u našu pobedu", poručila je Mihajlović.

Izvor: Танјуг

MihajlovićZelenovićizboriinvesticije
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?