Mihajlović: Izbori da prođu na najtransparentniji način

:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Decembar 29, 2019   14:44

0

48

Mihajlović: Izbori da prođu na najtransparentniji način

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i ministarka građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja Zorana Mihajlović izjavila je danas da vladajuća stranka želi da predstojeći parlamentarni izbori prođu na najtransparentniji mogući način.

U emisiji "Sedmica" Radio Beograda, ona je rekla i da SNS želi da upozna građane s postignutim rezultatima, a od opozicije očekuje da čuje njene konkretne planove za Kosovo i Metohiju, ekonomiju...

Mihajlovićeva je, međutim, izrazila nezadovoljstvo nivoom i načinom na koji se vodi javna rasprava.

"Ono što se meni ne dopada to su jako ružne reči koje mi danas možemo da slusamo u javnom životu. Ja mislim da to nije dobro i mislim da će se to pojačavati u izbornoj kampanji. Tu su i pokušaji da se stvaraju afere tamo gde ih nema, ali ja mislim da građane zanima samo jedna stvar - šta se uradilo, šta je moglo da se uradi, šta se nije uradilo i šta je to što određene političke opcije nude za bolji život", rekla je Mihajlovićeva.

Ona je istakla da je građanima stalo da žive u modernoj, razvijenoj zemlji, koja će se dalje razvijati, koja neće biti izolovana i koja će moći da pruži svakoj porodici sve što joj treba.

Izvor: Танјуг

Mihajlovićizbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva