:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Mart 26, 2019   10:36

0

87

Mihajlović: Izbori najbolji način da se vidi šta građani misle

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da su izbori najbolji način da se vidi šta građani misle o određenoj politici, kao i da je ona lično za vanredne izbore.

Zorana Mihajlović je podsetila da su na jučerašnjoj sednici Predsedništva SNS svi članovi bili za izbore, uz uzdržan glas predsednika stranke i Srbije Aleksandra Vučića, što je, kaže, potpuno razumljivo, jer on ima više informacija kada je reč o razvoju situacije u vezi sa KiM i drugim pitanjima.

"U tom smislu je razmišljanje da li sada ili kasnije, ali što se tiče želje da pokažemo šta smo radili i jednog normalnog nagona svakog csoveka da se protiv agresije i nasilja bori onim što je uradio... to je stav SNS", rekla je Mihajlovićeva novinarima na pitanje da li će biti izbora i kakvo je njeno mišljenje o tom pitanju.

Ona je podvukla da je Predsedištvo ovlastilo predsednika stranke da u narednom periodu donese odluku da li će izbori biti u junu ili sledeće godine.

"Ali, svakao želimo da pokažemo šta smo uradili, kuda vidimo da ide Srbija. Svi smo protiv i mislim da ni građani ne žele da žive u zemlji u kojoj nasilje nešto o čemu treba da pričamo svaki dan, odnosno što se dešva na ulicama svaki dan", rekla je Zorana Mihajlović.

Dodala je da je lično za vanredne izbore i da je od početka smatrala da treba da se ide na izbore, jer su oni najbolji način da se vidi šta građani misle o određenoj politici.

"O tome kuda treba da ide Srbija, da li treba da razvija svoju ekonomiju, da bude i dalje poštovana u Evropi, da bude zemlja koja će učiniti sve da u njoj ljudi ostaju, zato što žele da žive u Srbiji, ili prosto razmišljaju da je možda nasilje neki put. Mi mislimo da nije", rekla je Mihajlovićeva.

Ona je ukazala i da su nedopustivi napadi na patrijarha. Srbija je, istakla je, slobodarska zemlje i ne bi trebalo da ima ljude koji vode opoziciju, a koji pripadaju "nekoj prošloj, fašističkoj priči".

"To mora da ostane iza nas. Mnogo je lepih stvari koje smo uradili, mnogo je još važnih stvari koje treba da uradimo i to je razlog zašto smo mi na sednici Predsedništva razmišljali da idemo na izbore i pitamo još jednom građane hoćemo li razvijenu, modernu i slobodnu Srbiju", rekla je Mihajlovićeva.

Izvor: RTS

MihajlovićSNSizbori

Politika

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva