:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Septembar 13, 2020   16:08

0

165

Mihajlović: Jermić i slični napadaju svaki pomak Srbije

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović rekla je da kad god se napravi i najmanji pomak u rešavanju ključnih pitanja za Srbiju i region, nađu se opozicioni političari poput predsednika Narodne stranke, Vuka Jeremića, da to napadnu.

 

„Zbog čega je teško prihvatiti da je Srbija, čiji ste državljanin, u Vašingtonu branila i odbranila svoje interese? Zašto umanjujete značaj ekonomskih dogovora od kojih će upravo Srbija imati najviše koristi?“, kaže Mihajlović u saopštenju.

Ona ističe da je i sam Jeremić svestan da Srbija danas više nije gubitnik na međunarodnoj sceni, kao što je bila u vreme dok je on bio na vlasti.

„Kao neko ko je uspeo da posvađa Srbiju i sa prvim susedima, Jeremić je poslednji koji ima pravo da napada Srbiju zbog toga što pokušava da sačuva stabilnost u regionu i popravi odnose sa svetskim silama“, ocenjuje ona.

Ona smatra i da redovnim napadima na Srbiju u stranim medijima, Jeremić najviše govori o sebi i pokazuje da ga ne zanima ništa osim sopstvenog interesa.

"Da nije tako, više bi vodio računa o tome šta o njemu misle građani Srbije, nego što se trudi da napadima privuče pažnju nekog van Srbije“, navodi Mihajlović.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je ranije danas da dokumenti koji su potpisani u Beloj kući nisu ni istorijski, niti održivi, te nisu ni za Nobela.

Izvor: T a n j u g

Zorana MihajlovićVuk Jeremić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva