:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Januar 29, 2020   16:17

0

129

Mihajlović: Na laži sam morala da odgovorim, nasilje nisam očekiva

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas povodom incidenata u Skupštini Srbije da je morala da odgovori na radikalske laži o njoj, koje je, kaže slušala tri sata.

"Nasilje koje je usledilo nisam očekivala", izjavila je novinarima u holu Doma Narodne skupštine i dodala da je tokom čitave današnje rasprave bila izložena najgorim uvredama poslanika radikala, a da su, potom, troje od njih - Vjerica Radeta, Filip Stojanović i Ružica Nikolić - i fizički nasrnuli na nju.

"Slušala sam tri sata poslanike SRS kako govore laži o meni, da pritom uopšte nisu govorili o zakonima koji su na dnevnom redu. Kad sam se javila za reč i rekla da je ono što su rekli laž, jer sam dužna da to kažem zbog građana Srbije, bila sam izložena klasičnom nasilju, i to usred parlamenta, rekla je Mihajlović i poručila da se ceo život bori protiv nasilja.

"Tako ću se boriti i protiv ovog što rade poslanici SRS", rekla je ministarka

MIhajlović je, kaže, tokom rasprave, odgovarajući na niz uvreda poslanika SRS, rekla da je sve što su rekli o njenom privatnom životu, kao i o njenoj karijeri, ogromna laž i na kraju svog izlaganja podigla i transparent "radikalske laži".

Skupština Srbije i dalje raspravlja o amandmanima na izmene Zakona o planiranju i izgradnji.

Izvor: Танјуг

MihajlovićSkupština Srbije
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva