Mihajlović: Ne znam da postoje trke za premijera

:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Avgust 11, 2020   12:23

0

19

Mihajlović: Ne znam da postoje trke za premijera

Potpredsednica vlade i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da "ne zna da postoje trke za premijera nove vlade", kao i da još nije razgovarano na sednici Predsedništva SNS o sastavu nove vlade i članovima, a samim tim ni o kandidatima za predsednika vlade.


 

"To nije bila tema našeg poslednjeg Predseništva SNS, jer na predlog predsednika države odnosno naše stranke razgovraćemo o tome. Ja stvarno ne znam ni ko će biti predsednik vlade niti ministri u vladi, kao ni svi mi ovde. Svi imamo neke naše favorite i razmišljamo ko bi to mogao ili ne bi mogao biti", rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanje novinara.
Ističe da se pred Vladom Srbije nalaze veliki izazovi i da nova vlada mora da bude još mnogo ozbiljnija i efikasnija, stručnija i obrazovanija da bi mogla zajedno sa predsednikom Srbije da vodi zemlju u narednim godinama koje neće biti lake.
Mihajlović dodaje da ne misli samo na zdravstvenu krizu koja je svuda u svetu, već i na ekonomsku koja ne može da nas zaobiđe, ali i da govori o onim velikim i og­­romnim spoljno-političkim pritiscima.
"Zato mora da bude jaka i veruje da će biti. Biće formirana u roku koji je određen i razgovaraće se o tome. Ne znam da postoje trke za premijera, ne trči se pred sam kraj formiranja vlade nego su rezultati i sposobnosti to što opredeljuje ljude da vode Srbiju i budu ponosni, jer su deo Vlade Srbije", navela je Mihajlović.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva