:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Jul 01, 2020   11:49

0

20

Mihajlović: Nova Vlada biće efikasnija, obrazovanija i bolja

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da ne zna kakva će biti struktura nove vlade, ali zna da će ona biti kvalitetnija, efikasnija, obrazovanija i bolja.

 

"Važnije od toga da li ćete ostati u nekom ministarstvu je ono što ste uradili i rezultati koji su iza vas", izjavila je za TV Hepi Mihajlović koja je potpredsednica Vlade.
Na pitanje o biranju ministara za sastav nove vlade u kladionicama odgovorila je da ona ne voli da se kladi i da je to jedna vrsta poroka.
"Nismo mi ministri i ministarke za kladionice nego za rad i rezultate. I to je ono što građani vide - borbu, odgovornost i ogroman rad. Građani vide promene i bolji kvalitet života, vide odgovornost i snagu u najtežim situacijama i to ih je opredelilo da i ovaj put svoj glas daju SNS-u”, rekla je Mihajlovićeva.
Ona je rekla da se jedino računaju rad, rezultati, plan i program šta ćete da uradite za građane a ne ono što će neko napisati na Tviteru.
"Građani su prepoznali rezultate. Neki su imali više promila alkohola u krvi nego procenata na izborima. Velja Ilić je ostao ispod 1 odsto, drago mi je i da radikali nisu više u Parlamentu, jer treba da imamo moderniju i razvijeniju Srbiju”, izjavila je ona.
Mihajlovićeva se posebno osvrnula na Šabac rekavši da je nedopustivo to što je gradonačelnik Nebojša Zelenović radio delivši ljude prema partijskoj pripadnosti.
"Često sam bila u Šapcu u poslednje dve godine. Zelenović je tamo asfaltirao lokalne puteve samo u mestima gde glasaju za njega, a da na primer zatvori lokalnu ambulantu tamo gde meštani glasaju za SNS. Nedopustiva je ta podela na građane prvog i drugog reda, mi tamo nećemo raditi i Šabac će se razvijati kao i svaki drugi grad i opština u Srbiji. Drago mi je da su to Šapčani prepoznali i glasali za SNS”, rekla je ona.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva