Mihajlović: Opozicija bez argumenata, građani daju sud

:

:

TV Most

clock

April 30, 2020   12:11

0

48

Mihajlović: Opozicija bez argumenata, građani daju sud

Potpredsednica Vlade i funkcionerka SNS izjavila je danas da ne vidi da je u proteklom periodu opozicija iznela bilo kakav argument ili program osim kritika i da su građani ti koji sude da li je aktuelna vlast uspela da stabilno vodi državu.

"Nije bilo nekog dijaloga ni pre epidemije i imali smo jednu grupu takozvane opoozicije koja nema nikakav program i osnovni program im je - ovo što radi Vlada Srbije i Aleksandar Vučić ništa ne valja", rekla je Mihajlović za Tv Prva, odgovarajući na pitanje da li će po ukidanju vanrednog stanja moći da se vodi kampanja u političim emisijama i dijalozima.

Ona je dodala da u proteklih mesec i po dana opozicione stranke nisu iznele nikakav argument niti program, a da građani glasaju za program i one koji mogu da im obezbede rast, razvoj i sigurnost.

Te stvari se neće mnogo promeniti između nas i opozicije, ocenila je ona.

Mihajlović je istakla da treba da bude takve vrste dijaloga i da građani daju sud o svemu.

"Građani su sudije da li smo uspeli da stabilno vodimo državu, da li je nasa ekonomska situacija pre i posle korone bila ili će biti bolja i stabilnija…Protiv sam nasilja i mržnje i najgore je da pričamo i ponašamo se nasilno", rekla je ministarka Mihajlović.

Izvor: Танјуг

MihajlovićSNSopozicija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva