:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

Februar 23, 2019   13:23

0

204

Mihajlović: Opozicija nudi vraćanje u prošlost i zaustavljanje razvoja

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović ocenila je da su Srbiji potrebni stabilnost i ekonomski razvoj kako bi građani živeli bolje, a ne stalno vraćanje u prošlost i zaustavljanje razvoja, što nude lideri opozicionog Saveza za Srbiju.

"Politika koja vodi Srbiju napred zasniva se na odgovornosti, odlučnosti i rezultatima. Ono što opozicija danas nudi građanima nije ništa drugo nego vraćanje na njihove oprobane recepte vladanja, u kojima se građani obmanjuju lakim rešenjima, teški problemi guraju 'pod tepih', a političari vode računa o sopstvenom interesu", rekla je Mihajlovićeva.

Ona je navela da se od opozicije i na pitanja o Kosovu, o odnosima u regionu, o Evropskoj uniji, o boljem životu za građane, može "čuti samo da ništa ne valja, ali nijedan predlog kako da stvari u Srbiji budu bolje".

"Da je SNS nastavila da radi sa istom političkom pameću i 'dobrim namerama' kao oni pre nas, ne bismo danas imali ni strateške partnere za Železaru i RTB Bor, ni nacionalnog avio-prevoznika, jer bi se JAT, kakav smo zatekli, ugasio. Ne bi bilo ni stabilnog budžeta, ni 500 kilometara obnovljenih pruga, jer se do njih ne dolazi blokiranjem svega i lakim rešenjima koje predlaže opozicija", rekla je Zorana Mihajlović, koja je potpredsednica Vlade Srbije.

Izvor: Танјуг

Zorana MIhajlovićSzSSNS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva