:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Oktobar 19, 2020   12:39

0

38

Mihajlović: Prioritet efikasna realizacija projekata

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa v. d. generalnog direktora “Infrastrukture železnice Srbije” Nebojšom Šurlanom i poslovodstvom ove kompanije o projektima koji se realizuju na železnici.

"Veoma je važno da kompanija posluje efikasno, jer od toga zavisi i uspešnost u realizaciji projekata, kako tekućih, tako i novih, koji će se realizovati u narednom periodu", rekla je Mihajlovićeva.
Kako se navodi u saopštenju iz njenog kabineta, ona je istakla da je posebno važno da se radovi na izgradnji brze pruge Beograd-Budimpešta odvijaju po planu i da će prvi vozovi na deonicama od Beograda do Novog Sada biti u saobraćaju na jesen 2021. godine.
Šurlan je izvestio potpredsednicu Vlade i njen tim o dinamici realizacije na svim aktuelnim projektima, stanju u železničkom saobraćaju, kao i planiranim aktivnostima na podizanju nivoa bezbednosti saobraćaja, gde su planirana nova ulaganja u uređenje putnih prelaza.
"Infrastruktura železnice Srbije" realizuje najveće i najvrednije projekte na železnici, od izgradnje prve brze pruge u ovom delu Evrope, preko rekonstrukcije deonica na železničkom Koridoru 10, do obnove regionalnih pruga, podseća se u saopštenju.


 

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?