:

:

TV Most

clock

Oktobar 21, 2020   11:59

0

180

Mihajlović: Vratili smo građanima veru u budućnost Srbije

Potpredsednica vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je danas da je SNS za 12 godina svog postojanja vratio gradnjanima veru u budućnost Srbije, a zemlji ugled u svetu.

U pisanoj izjavi, Mihajlović je navela da je SNS kao stranka prošla dug put od najveće opozicione stranke do najjače partije u celoj Srbiji i na Balkanu.

"Na tom putu sam SNS se menjao i jačao, ali je mnogo važnije što se menjala i jačala Srbija, njena ekonomija, javne finansije, saobraćajna infrastruktura, a posebno njen ugled u svetu", rekla je Mihajlović.

Po tome se, kaže, SNS razlikuje od onih koje se isključivo bore za vlast, jer SNS, navodi, nije takva stranka, već stranka koja se bori za Srbiju i za bolji život njenih građana.

"Uz sve rezultate koje smo postigli i koji će ostati iza nas, možda je najvažnije to što smo uspeli da vratimo veru kod građana da je Srbija njihova zemlja, da na nju treba da budu ponosni i da je njihova država tu da im obezbedi sigurnu i bolju budućnost", navela je Mihajlović.

Kaže da je to bila vizija stranke i dok je bila u opoziciji i koju će, dodaje, zahvaljujući podršci građana, nastaviti da sprovodi i u novoj vladi.

Izvor: Танјуг

SNSZorana Mihajlović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva