:

:

TV Most

clock

Septembar 27, 2020   18:42

0

72

Mihajlović: Zelenović na silu pokušava da produži vladavinu

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović na sve načine pokušava da produži svoju vladavinu, iako su građani na izborima jasno rekli da ga ne žele na vlasti.

Ocenjuje da je licemerno da neko ko je, kako kaže, delio Šapčane na građane prvog i drugog reda prema tome za koga glasaju, i izgubio izbore u svojoj lokalnoj samopravi, danas poziva na traženje pravde u Strazburu ne bi li još neko vreme ostao na vlasti.

Mihajlović u saopštenju Zelenoviću poručuje da je bolje da je energiju trošio na rešavanje problema građana nego na, kako kaže, čuvanje fotelje.

"Da je barem deo energije koju ulaže u održanje na vlasti Zelenović uložio u stvaranje uslova za bolji život u Šapcu, danas bi grad imao manje problema i nerešenih pitanja. Ali, pošto je Zelenoviću borba za fotelju mnogo veća motivacija nego rad u interesu građana, zato je i izgubio njihovo poverenje", kaže Mihajlovićeva.

"Krajnje je vreme da Zelenović pokaže poštovanje prema volji svojih sugrađana, umesto što pošto-poto i na silu pokušava da zadrži fotelju gradonačelnika", zaključila je Mihajlovićeva.

Izbori u Šapcu za odbornike lokalne skupštine biće ponovljeni na pet biračkih mesta 3. oktobra i to u Drenovcu, Ševaricama, Maloj Vranjskoj, Šipurskim livadama i mesnoj zajednici Donji Šor.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva