:

:

TV Most

clock

Maj 13, 2020   14:41

0

181

Mihajlović: Želja za boljom budućnošću opredeliće građane

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas u Kuli da će građani na ovim izborima glasati za svoju budućnost i za budućnost svoje dece.

Poručila je da je želja za boljom budućnošću ono što će građane opredeliti za to da na izborima 21. juna glasaju za listu SNS koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić.

"Glasaće za one iza kojih ostaju dela, a ne samo prazne reči, za one koji u njihovim gradovima i selima mogu da obezbede uslove za život kakvi postoje i u velikim gradovima, za Srbiju u kojoj ništa više nije daleko. Glasaće za one koji grade nove puteve i nove pruge i koji nas povezuju sa Evropom i svetom, a ne za one koji su za nasilje", kazala Mihajlovićeva.

Kako je saopšteno, Mihajlovićeva je rekla da će građani glasati za one koji žele pristojnu, mirnu, bezbednu i prosperitetnu Srbiju.

Podsetila je na to da su ljudi koji danas vode Srbiju pokazali da su sposobni da se izbore i sa najvećim problemima.

"Na najveći izazov današnjice, pandemiju korona virusa, kao društvo odgovorno smo odgovorili i nalazimo se među zemljama koje su pretrpele najmanje gubitaka. Sada smo pred novim izazovom da vratimo našu ekonomiju na period pre pandemije“, kazala je Mihajlovićeva.

Poručila je da će se i u tome uspeti jer postoji jasan plan i jer sada posle godina odricanja imamo uređene javne finansije, na osnovu kojih sada možemo da pomognemo domaću privredu i svakog građanina.

Izvor: Танјуг

Zorana MihajlovićIzbori 2020.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva