:

:

TV Most

clock

Decembar 09, 2019   18:37

0

84

Mihajlovićeva: Opozicija nema dokaza za svoje optužbe

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je danas da je najava predstavnika SzS da će podneti krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića zbog, kako se navodi, "lažnog prijavljivanja i ometanja pravde", pokazuje da opozicija nema dokaza za optužbe koje su sami iznosili u javnosti.

"Ako je Vučević u svojoj prijavi samo naveo ono što su političari iz opozicije govorili o predsedniku Srbije, iznoseći ozbiljne optužbe, zbog čega bi bio problem da Tužilaštvo ove navode ispita? Ako odmah prete tužbom zbog ''lažnog prijavljivanja'' zbog prijave u kojoj su njihove izjave, zašto onda ne kažu da su sve vreme iznosili laži i pokušali da obmanu građane Srbije", navela je Mihajlovićeva u saopštenju.

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić najavio je ranije danas da će podneti krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića "za krivično delo lažno prijavljivanje i ometanje pravde".

Izvor: Танјуг

MihajlovićVučić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva