:

:

TV Most

clock

Februar 10, 2020   14:00

0

228

Mihajlovićeva u Vranju: Stanovi za vojsku i policiju u martu

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišla je završne radove na izgradnji stanova za snage bezbednosti i prisustvovala početku radova na izgradnji postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Vranju.

Zorana Mihajlović je tom prilikom istakla da se ulažu 32 miliona evra u komunalnu infrastrukturu u Vranju, koja će biti završena do kraja 2021. godine, te da to podrazumeva projekte za vodosnabdevanje, prečistače otpadnih voda i regulisanje čvrstog otpada. 

"Vranje ima svoj auto-put, završava svoju komunalnu infrastrukturu, prvi je grad koji je pripremio sve neophodno za izgradnju stanova i biće prvi grad koji će uručiti ključeve stanova pripadnicima službi bezbednosti. Vranje je grad koji treba da služi kao primer kako sve može da funkcioniše", izjavila je Mihajlovićeva. 

Pre obeležavanja početka radova na izgradnji postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, Mihajlovićeva je obišla završne radove na izgradnji stanova za pripadnike službi bezbednosti. 

"Pre godinu dana ovde nije bilo ničega. Sada završavamo 186 stanova i prve ključeve ćemo uručiti krajem marta. Vranje je prvi grad u infrastrukturi", rekla je ministarka Mihajlović.

Izvor: RTS

Zorana Mihajlovićstanovivojskapolicija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva