:

:

TV Most

clock

Mart 30, 2020   9:48

0

206

Mihajlovićeva: Zdravstvenom sistemu ustupljeno 60 vozila

Na poziv potpredsednice Vlade Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. dr Zorane Mihajlović preduzeća iz sektora ovog ministarstva ustupila su 60 putničkih i kombi vozila zdravstvenom sistemu Srbije.

"Sve kompanije u okviru našeg ministarstva pokazale su odgovornost i odmah odgovorile na poziv da pomognu zdrastvenom sistemu naše zemlje kako bi se što bolje odbranili od širenja korona virusa", kaže Mihajlovićeva koja se zahvalila svim firmama.

Zajedno sa vozilima angažovan je i veći broj vozača iz ovih državnih preduzeća koji će biti uključeni u prevoz svega što je potrebno zdravstvenom sistemu u borbi protv širenja virusa Kovid19.

Vozila su na poziv potpredsednice Mihajlović ustupili Er Srbija, Smatsa, Srbija Kargo, Republički geodetski zavod, Aerodromi Srbije, Putevi Srbije, Građevinska direkcija Srbije, Srbija voz, Saobraćajni institut CIP, Direktorat civilnog vazduhoplostva, Infrastruktura železnice Srbije, Direkcija za železnice, Direkcija za vodne puteve, Uprava za utvrđivanje sposobnosti brodova za plovidbu, Agencija za luke i Koridori Srbije.

Izvor: RTV

koronavirusZorana Mihajlović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva