:

:

TV Most

clock

Oktobar 10, 2019   10:58

0

96

Mihajlović:Licemerno da Đilas priča šta treba jugu Srbije

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović izjavila je danas da je licemerno da predstavnici bivše vlasti, poput Dragana Ðilasa, govore građanima šta treba da se uradi da bi živeli bolje, a iza sebe nisu ostavili, na primer, ni metar auto-puta kroz Grdelicu.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas rekao je u sredu na tribini te partije u Leskovcu da nema budućnosti za Srbiju sa malim platama i da, umesto ''''u besmislene projekte'''', treba ulagati u ljude, veće plate, domaće fabrike i poljoprivredu.

Mihajlović je u saopštenju navela da je bivša vlast o tome kako i koliko je brinula o jugu Srbije pokazala time što je ostavila nezavršen Koridor 10 i gradove i opštine bez fabrika koje rade.

''''Danas, kad imamo završen Koridor 10 i kad je uz auto-put niklo na desetine novih pogona i fabrika, i kad se ulaže u rekonstrukciju puteva, pruga i komunalnu infrastrukturu, Dragan Ðilas govori ljudima kako to za njih nije dobro”, navela je Mihajlović.

Dodala je da građani zato i ne žele predstavnike bivše vlasti jer, kako kaže, znaju da Ðilas i ostali iz Saveza za Srbiju nemaju šta da im ponude i da je bojkot izbora izgovor za to što nemaju program.

Mihajlović je zaključila da građani Srbije žele političare koji će Srbiju da razvijaju, a ne one kojima smetaju novi auto-putevi i nove fabrike

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva