:

:

TV Most

clock

Septembar 05, 2021   19:01

0

136

Milačić: Definitivni politički kraj Đukanovića

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić ocenio je da je crnogorski predsednik Milo Đukanović danas na Cetinju doživeo veliki poraz koji označava i njegov definitivni politički kraj.

"Današnji poraz Đukanovića na Cetinju, sa koga je otišao ostavivši svoje 'komite' na cedilu, a svog savetnika Veselina Veljovića sa lisicama na rukama, indikator je definitivnog kraja prevaziđenog političara, kojem je i međunarodna zajednica okrenula leđa, uz poruku da pojedinci moraju odgovarati", rekao je Milačić.

Kako prenosi RTCG, on je u saopštenju naveo da Đukanović ni nakon godinu od gubitka vlasti očigledno nije shvatio da je njegova "politika podela i razbratništva" prošlost, kao ni dostojanstva da se časno povuče.

"Đukanoviću, ali i njegovim sve malobrojnijim pristalicama, danas je na Cetinju očitana politička lekcija da se niko ne može i neće igrati sa državom, legalno i legitimno izabranom vlašću, kao i sa elementarnim ljudskim pravima kakvo je i pravo slobode veroispovesti", rekao je lider Prave Crne Gore, članice vladajuće koalicije.

Izvor: FoNet

Prava Crna GoraMilačićĐukanovićCetinjeneredi
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva