:

:

TV Most

clock

Oktobar 30, 2020   10:41

0

108

Milačić: Naš Mitropolit nije umro, započeo je večni život

Mitropolit Amfilohije je ispunio svoju misiju na Zemlji: Vratio je narod vjeri i duh narodu. Vratio je Crnu Goru sebi. Mitropolit nije umro, započeo je vječni život, kaže predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić.

Malo je ljudi u ljudskoj istoriji koji su za svoga zemaljskog života, obavljajući posao koji im je Bog poverio, uspeli da urade ono što je uspeo naš Mitropolit. Došao je među nas onda kada smo bili zaboravili i Boga i crkvu, i veru i korene, i duh i savjest.

Čistom dušom, britkom rečju i molitvom, otvorio je naše uši i oči, da ponovo shvatimo ko smo i zašto smo tu. Da znamo da smo deca Boga živoga, pred Njim odgovorni i Njemu zahvalni za sve blagodati u ovom životu.

A posebna blagodat je bila imati te, Vladiko, na tronu sve ove godine. U vremenima koja dolaze, sve više ćemo to shvatati. Zato mi danas ne tugujemo za tobom, jer znamo da te čeka život budućeg veka, a da nama koji ostajemo na Zemlji predstoji teška borba sa iskušenjima ovoga sveta, za koju si nas pripremao i spremio.

Dragi Vladiko i brate u Hristu, neka ti je pokoj duši i večna slava u Carstvu Nebeskom, navodi u saopštenju Marko Milačić, predsednik Prave Crne Gore.

Izvor: TV Most, saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva