:

:

TV Most

Foto: Sputnik

clock

April 11, 2019   11:07

0

86

Milačić u policiji zbog paljenja NATO zastave

Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić trenutno se nalazi u Centru bezbednosti Podgorica zbog događaja od četvrtog aprila, koji se odnosi na performans paljenja NATO zastave.

Milačić je na performansu izvedenom dana 04.04.2019. istakao da zastavu NATO saveza pali da bi na simboličan način, kako je naveo, poslao poruku da većinska Crna Gora nije zaboravila protivzakonito bombardovanje Crne Gore, ali i da nismo zaboravili naše žrtve.

Istakao je i da će performansi poput ovog postati tradicija svake godine, sve dok članstvo u NATO savezu ne bude istinska volja građana Crne Gore izražena na fer i slobodnom referendumu, saopštila je Prava Crna Gora.

Prava Crna Gora pita: Zbog čega se predsednik jedne političke partije, koji je izražavao svoj politički stav i volju većine građana Crne Gore simboličnim paljenjem zastave, hitno procesuira i trenutno nalazi u policiji, a predsednik DPS-a Milo Đukanović ni nakon višemesečnih, da ne govorimo o poslednjih trideset godina, optužbi i jasnih dokaza u aferi koja trenutno potresa Crnu Goru, nije ni pozvan na saslušanje? Da li je to NATO „demokratija“, „pravda“ i „pravo“?

Izvor: Sputnik

Prava Crna GoraNATOpaljenje zastave
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva