:

:

TV Most

Foto: Radio Kontakt plus

clock

Oktobar 29, 2020   14:30

0

906

Milan Radojević kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice

Sutra ističe rok za prijavu kandidata za gradonačelnika Severne Mitrovice i do sada je samo Srpska lista potvrdila učešće na ovim izborima koji će biti održani 29. novembra.

Prema podacima Centralne izborne komisije (CIK) Srpska lista je danas podnela prijavu a njen kandidat za gradonačelnika je Milan Radojevića.

"Do danas, u četvrtak, 29. oktobra, CIK je primio prijavu političkog subjekta Srpska lista, odnosno prijavu za overu za učešće na vanrednim izborima za gradonačelnika Severne Mitrovice", naveo je portparol CIK-a Valjmir Eljezi.

Milan Radojević je diplomirani ekonomista. Od 2005. - 2015. bio je direktor Pritvorske jedinice u Severnoj Mitrovici. Od 2015. godine je zamenik ministra unutrašnjih poslova u više mandata.

Radojević je obavljao i funkciju nacionalnog koordinatora vlade u Prištini za borbu protiv narkotika, trgovine ljudima i bezbednosti u zajednici.

Severna Mitrovica ostala je bez gradonačelnika nakon što je Goran Rakić podneo ostavku kako bi postao potpredsednik vlade i ministar lokalne samouprave u kosovskoj vladi.

Kako Kosovo Onlajn saznaje postoji mogućnost da izbori u Severnoj Mitrovici budu odloženi ako se dodatno pogorša epidemiološka situacija.

Izvor: Kosovo online

KiMSeverna MitrovicaMilan Radojević
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva