Milena Ivanović podržava Kseniju Božović, tužba za Radu Trajković

:

:

TV Most

Foto: Pink

clock

Septembar 08, 2019   11:21

0

156

Milena Ivanović podržava Kseniju Božović, tužba za Radu Trajković

Milena Ivanović, udovica Olivera Ivanovića, rekla je da podržava GI SDP u odluci da nastupi sa Srpskom listom, jer je, kako kaže, jedinstvo srpskog naroda na KiM najvažnije.

 

Ivanović je rekla da je očekivala da će takva odluka GI SDP biti dočekana na nož, jer je, ukazuje, i sama sve to prošla posle ubistva Olivera Ivanovića, budući da se susrela sa različitim osudama dela javnosti.

"Strašno je sve što se dešava (potpredsednici GI SDP) Kseniji Božović", rekla je ona za TV Pink i podsetila da je Božović godinama bila najbliža Oliverova saradnica.

Ivanović je kazala da je Božović, pored toga što je političar, istovremeno i supruga i majka i da moraju da postoje "crvene linije".

Kada je reč o istrazi povodom ubistva Olivera Ivanovića, ona kaže da je čula da se svedoci ispituju po drugi, peti, deseti put i da tužilac ide u penziju, čime se proces vraća na početak i to joj se ne dopada.

"Očigledno je da ne postoji volja ni kod Albanaca, ni kod dela srpske javnosti da se otkrije istina. Očigledno je da to nekom treba za jeftine političke poene i ja sam duboko razočarana, jer mi se čini da smo sve dalje od istine", rekla je ona.

Ivanović je ocenila da ubistvo njenog supruga "koristi ko kako stigne", poručujući da Oliver Ivanović to ne zaslužuje, pomenuvši u tom kontekstu predsednicu Evropskog pokreta Srba s Kosova Radu Trajković.

Navela je da će je tužiti za sve, kako kaže, laži koje je izgovorila o njoj.

Izvor: T a n j u g

Milena IvanovićKsenija BožovićGI SDPRada Trajković
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva