:

:

TV Most

Foto: Filip Plavčić

clock

Jun 16, 2020   15:15

0

326

Milena Ivanović: Srpska napredna stranka je pokazala da iz najtežih situacija izlazi kao pobednik

Supruga ubijenog Olivera Ivanovića, Milena Ivanović istakala je za Pink kako je, pre nego što je zvanično poslatala članica SNS, podržavala program i politiku ove stranke, za koju kaže da uživa nedvosmisleno poverenje naroda Srbije.

"U februaru sam odlučila da se priključim Srpskoj naprednoj stranci i to u periodu kada je televizija N1 pustila jedan skandalozan film o predsedniku Aleksandru Vučiću. Ja sam tada odlučila, gledajući taj film da to bude i zvanično i tada sam se pridružila Srpskoj naprednoj stranci", rekla je Ivanović.

Prema njenim rečima, i pre nego što je zvanično postala članica SNS podržavala je njenu politiku.

"Danas sam još sigurnija u ono što sam uradila i još čvršće stojim uz SNS, predsednika Aleksandra Vučića i sve što on radi. Drago mi je da sam deo takve stranke koja uživa poverenje naroda", navela je Ivanović.

Ukazala je na to, da je do sada imala nebrojeno prilika da vidi koliko ljudi veruju SNS i koliko su joj privrženi.

"Drago mi je što mogu da doprinesem i budem deo te borbe koja će da se nastavi u narednom poriodu. Daću maksimum da pokažem svoje lice i da doprinesem koliko god mogu ovoj borbi koja nije nimalo laka, ali koja će da izrodi najbolje plodove", kazala je ona.

Objasnila je da se SNS tokom trajanja vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa pokazala da iz najtežih situacija izlazi kao pobednik.

Izvor: Kosovo online/Pink

KiMMilena IvanovićSNS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva