:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Septembar 20, 2020   20:24

0

98

Milićević: Neosnovane izjave Obradovića o formiranju vlade

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Đorđe Milićević ocenio je večeras kao neosnovane izjave lidera Dveru Boška Obradovića o formiranju Vlade i o tome kako se konstituiše skupština i ko predlaže mandatara.

"Kako je samo zaboravio da on i njegovi politički istomišljenici iz opozicije nisu učestvovali na izborima - bojkotovali su ih, i to ne zbog kako oni kažu izbornih uslova koji nisu menjani od 2008.g. već zato što im je bilo potpuno jasno da bi i na tim izborima doživeli izborni debakl", naveo je Milićević u saopštenju za javnost.

On je, kako kaže, "obavestio" Obradovića da je Narona skupština konstituisana, da su narodni poslanici koji su nosioci zakonodavne vlasti položili zakletvu.

"Šta je zapravo za njih ''smrt demokratije''? To što je vladajuća koalicija želela da politički život vrati u parlament, a ne na ulicu i da omogući i onim političkim opcijama koje su bile daleko ispod cenzusa od pet odsto da imaju svoje predstavnike u skupštini, a oni su bili nemoćni i nedovoljno sposobni da dostignu i tih tri odsto", rekao je Milićević.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva