:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Februar 02, 2020   9:17

0

250

Milićević: Ta opozicija nije alternativa vladajućoj koaliciji

Potredsednik Skupštine Srbije Đorđe Milićević ocenio je danas da nema izbornog sistema i izbornih uslova koji bi doveli do toga da deo opozicije koji najavljuje bojkot izbora preuzme vlast u Srbiji i bude bilo kakva alternativa vladajućoj koaliciji.

U saopštenju za javnost, on je rekao da je i sinoćna najava tog dela opozicije nekakve kampanje, mada je, kako je naveo, "zapravo sve vreme u kampanji", pokazala nedostatak političkih ideja, programa i podrške, što su "razlozi sve vece nervoze i agresivnosti".

"Što ih ima manje sve je prisutniji primitivniji vokabular, koji odavno prevazilazi političke okvire. Ponovo prazan papir, politički pamflet sa zvučnim imenom, na kojem ništa ne piše , bez odgovora na ključna politička pitanja i po ko zna koji put nečuven i nezapamćen pritisak na medije i javni servis", rekao je Milićević.

Prema njegovim rečima, taj deo opozicije će "definitivno i u bližoj i u daljoj budućnosti moći u Skupštinu samo ako ponovo budu pokušali nasilnim putem".

"Još jedna potvrda da vlast koja ima ovakvu opoziciju ne treba da brine za svoju budućnost", zaključio je Milićević, koji je i visoki zvaničnik Socijalističke partije Srbije (SPS).

Izvor: Танјуг

MilićevićSPSopozicijaizbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva