:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Mart 23, 2021   9:02

0

203

Milićević:SSP da kaže istinu, umesto što napada Dačića

Predsednik poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević izjavio je danas da predstavnici Stranke slobode i pravde umesto što napadima na predsednika Skupstine Ivicu Dačića pokazuju frustraciju, treba da izađu pred građane i saopšte istinu.

"Naš narod kaže „kljuca pile u gvozdene vile“, s tim što ovde pile postaje sve slabije. To što imate strah od istine i nervozu, nije naš problem", rekao je Milićević u pisanoj izjavi.

On je naveo i da ih nisu uplasili.

"Nismo se gospodo vas plašili ni 2000. godine kada ste rušili sve pred sobom ne bi li na ulici osvojili vlast. Lakše vam je i danas da napadate, po onoj staroj „napad je najbolja odbrana“", ukazao je Milićević.

On je upitao i da li je moguće da još uvek veruju da će im bilo ko i bilo šta verovati posle svih političkih debakla koje su doživeli.

"Kako to da niste mogli čitavih 9 godina da ubedite građane da vi možete Srbiju da vodite u budućnost, da imate program.

Odgovor je jasan - nije vama do građana, niti do Srbije, vama je do vas samih", zaključio je Milićević.

Potredsednik SSP Borko Stefanović juče je u saopštenju kritkovao Dačića tvrdeći da ponavljanjem Vučićevih reči o dokumentima koje su objavile "Novosti", "kupuje sebi lagodan život", i mogućnost da ne govori o ranijim aferama. Zamera mu i zbog govora mržnje u Skupštini, kao i zbog toga, što kako tvrdi, hoće da obesmisli međustranački dijalog.

Izvor: Танјуг

Đorđe MilićevićSSPDačić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva