:

:

TV Most

clock

Mart 09, 2023   13:22

0

130

Milivojević: Budućnost bilo koje vrste dijaloga zavisi od ZSO

Bivši diplomata Zoran Milivojević izjavio je danas da nema uslova da se nastavi dijalog o bilo čemu, niti održi sastanak u Ohridu ili bilo gde drugde ukoliko zajednica srpskih opština ne bude na stolu i ne bude verifikovana.

Milivojević je za T a n j u g rekao da Srbija nema šanse da odustane od svojih državnih i nacionalnih interesa i da u okolnostima, u kojima je srpski narod doveden u poziciju da nema garanciju za opstanak i normalan život, ne postoji mogućnost da se o bilo čemu razgovara.     

Prema njegovim rečima na listi prioriteta "narodnog pokreta" jeste očuvanje Srbije i borba za Srbiju, koja se, kako kaže, nalazi u jednom delikatnom vremenu kada su pred nju postavljene sudbnonosne odluke i kada je istorijski trenutak da se odbrani Srbija.

"Ako većina nema dilemu da li treba državu odbraniti i ako iza toga stane, onda ne postoji sila koja može da dovede u pitanje i državu i njenu budućnost. Mislim da je predsednik to razumeo i da u ovo ulazi upravo zato što, na žalost kad gledate i političke partije i polemike koje se vode, ne postoji kod svih iskrene namere i iskrena želja da se država u ovom trenutku brani na efikasan način", rekao je Milivojević.

On dodaje da je namera predsednika "duboko srpska i duboko na liniji državnog i nacionalnog interesa u ovom trenutku", kao i da je ideja o Narodnom pokretu da objedini sve ono što je potencijal i kvalitet, i da stane iza nečega što ne bi smelo ni za koga da bude sporno.

Izvor: T a n j u g; Foto: T a n j u g

KiMMilivojevićZSO
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva