:

:

TV Most

clock

April 06, 2020   12:14

0

172

Milojević: Korisnici MTS d.o.o usluga da ne brinu o plaćanju dok epidemija ne prođe

Izmirivanje računa i ostalih dugovanja prema MTS d.o.o. odloženo je do daljnjeg, osim ukoliko građani koji su u prilici, to samoinicijativno mogu da učine – elektronski ili dolaskom u poslovnice MTS d.o.o. ali poštujući mere vanredne situacije, koje uključuju nošenje zaštitnih maski i rukavica, i distancu od najmanje dva metra, potvrdio je za KoSSev rukovodilac ove kompanije Zoran Milojević.

 

Proteklih dana sa automatske sekretarice je na fiksne telefone korisnika ćerke firme MTS na Kosovu stizalo obaveštenje o stanju neplaćenih računa, zbog čega je više korisnika našem portalu slalo pitanja u vezi sa načinom kako da se računi izmire tokom primene odluka o restrikciji kretanja.

Milojević kaže da se ne radi ni o kakvom upozorenju, već o očitavanju stanja, a u želji da građani budu informisani tokom primene vanrednih mera u kojima nema uobičajenog funkcionisanja i građana i institucija, te da je naplata obustavljena do daljnjeg, osim ukoliko to sam korisnik samoinicijativno želi, a u prilici je da učini.

„Nema nikakve prinude. Ništa neće biti isključivano, ni telefon ni ostale usluge. Otključali smo i sve kanale. Naši korisnici u ovom trenutku ne treba da brinu ni o čemu drugom, osim o svom zdravlju i zdravlju svojih sugrađana, i sada nisu u obavezi da izmiruju dugovanja prema MTS, dok ovo ne prođe. A ko hoće, i u prilici je, to može da učini elektronskim putem gde može da dobije račune i izmiri svoje dugovanje“, kazao je Milojević.

Dodaje da ukoliko neko od korisnika hoće da fizičkim odlaskom u poslovnicu MTS d.o.o plati, to može da učini ukoliko bude nosio zaštitnu masku i rukavice, pojedinačno ulazio, na distanci najmanjoj od dva metra.

Milojević je istovremeno objasnio da se povremene smetnje, koje se ogledaju u usporenoj internet vezi, tiču preopterećenosti mreže ovih dana, te da je to i globalni problem, s obzirom na to da se gotovo sav saobraćaj u pandemiji koronavirusa odvija virtuelno.

Ekipe MTS d.o.o izlaze na teren kako bi unapredili protok informacija, i jedan od trenutnih izazova ove kompanije jeste ulaganje dodatnih napora kako bi se zaštitili i sami zaposleni, uključujući i preopterećenost aktivnostima u vanrednoj situaciji.

„Još jednom, građani ne treba da brinu za račune, a zaposleni u MTS d.o.o. sada rade za sve kako bi mogli neometano da koriste telefonske i internet linije i televizijske kanale“, poručio je Milojević za KoSSev.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica, KosSev

Kosovo i MetohijaMTSplaćanje računakoronavirus
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva