:

:

TV Most

clock

Februar 10, 2021   19:14

0

189

Milojević: Organizovano iz Kraljeva na glasanje 14. februara na KiM

Glas za Srpsku listu jedini je garant ne samo ostanka i opstanka, već i povrataka Srba na KiM, istakla je Vesna Milojević pozivajući sva interno raseljena lica da se jave ispostavi Kancelarije za KiM u Kraljevu i organizovano autobuskim prevozom u nedelju otputuju na izbore.

Milojevićeva dodaje da je određeni broj interno raseljenih lica sa KiM, već glasao poštom, ali da će najveći broj u organizaciji Kancelarije za KiM otputovati na birališta u nedelju 14.februara. Dodaje da je vreme polaska u 6 časova iz Kraljeva.

"Izborna lista "Srpska lista" je predata 16.januara, nosilac je Igor Simić i ukupno ima 20 kandidata. Pozivam sve da glasaju za Srpsku listu koja se nalazi na broju 119. Važno je da se svi Srbi odazovu, a pogotovo interno raseljena lica na teritoriji Raškog okruga, jer smo organizovali prevoz do birališta i nazad. Organizovani polazak autobusa je u 6 ujutro u nedelju", pojašnjava Milojevićeva.

Dodaje da očekuje da Srpska lista osvoji svih 10 mandata predviđenih za srpski nacionalni korpus na Kosovu. 

"Važno je da svih 10 mesta u parlamantu osvoji Srpska lista, jer je to garancija da će Srbi ostvariti sva svoja prava. Pozivam interno raseljena lica da se jave Kancelariji za KiM ukoliko su im potrebne podrobnije informacije. Informacije mogu dobiti i na telefone 036 336690 i 064 4668031. Kao i za prošle izbore organizovali smo prevoz i očekujemo dobar odaziv birača", rekla je Milojevićeva gostujući na RTV Kraljevo.

Izvor: Kosovo Onlajn

Srpska listaVesna MilojevićKraljevoizbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva