:

:

TV Most

clock

Jun 04, 2023   8:55

0

119

Ministar Gašić čestitao Dan policije i Dan MUP-a

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić uputio je čestitku povodom Dana Ministarstva i Dana policije.

Gašić je u čestitki na Instagramu naveo da su hrabrost, odlučnost i žrtva više od dva veka sinonimi za srpsku policiju.

"Profesionalizam, znanje i jačina su njihova odličja koja kroz istoriju nose. Snaga i najveća vrednost Ministarstva unutrašnjih poslova je čovek. Nastavićemo da budemo temelj sigurnosti i bezbednosti i garant zaštiti svakog našeg građanina! Svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova želim srećan Dan Ministarstva i Dan policije", poručio je Bratislav Gašić.

Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije biće obeleženi nizom manifestacija, koje za cilj imaju približavanje rada policije građanima i predstavljanje rezultata i uslova rada policijskih službenika.

U okviru ovog događaja, navodi se u saopštenju, biće predstavljen novi Komandno-operativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova i dodeljena priznanja najuspešnijim pripadnicima Ministarstva, najavljeno je iz MUP-a.

Na Kalemegdanu danas taktičko-tehnički zbor povodoma Dana MUP-a i policije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, povodom Dana Ministarstva i Dana policije, danas u 11 sati će na Kalemegdanu održati taktičko-tehnički zbor, na kome će prikazati veštine, opremu i vozila koja koriste u radu.

Građani će imati priliku da se upoznaju sa preventivnim projektima koje sprovodi Ministarstvo i sa metodama rada različitih organizacionih jedinica policije.

Program će posebno biti prilagođen najmlađima koji će, uz druženje sa policajcima i igru, imati priliku da se bliže upoznaju sa radom policije, naveo je MUP.

Izvor: RTS

Dan MUP-aBratislav Gašić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva