:

:

TV Most

Foto: MZZP

clock

Oktobar 22, 2020   15:43

0

70

Ministarstvo za zajednice i povratak obezbedilo nameštaj i prehrambene pakete za 14 domaćinstava

Da je omogućavanje odgovarajućih uslova za život povratnika i interno raseljenih primarni cilj, Ministarstvo za zajednice i povratak pokazuje time što ovih dana intenzivno radi na opremanju novoizgrađenih kuća nameštajem i belom tehnikom. 

Ovog puta je 14 srpskih i romskih interno raseljenih i povratničkih porodica u Gračanici i Obiliću dobilo nov nameštaj, belu tehniku i prehrambeno-higijenske pakete za ukupno 74 svojih članova, saopštilo je MInistarstvo za povratak i zajednice.

Savetnik ministra za zajednice i povratak, Miloš Stanković, je u toku današnjeg uručenja ove značajne pomoći u Gračanici istakao da ministarstvo i ministar Dalibor Jevtić dobro znaju sa kakvim se izazovima susreću povratnici i interno raseljena lica i zato nastoje da što pre dođe do useljenja raseljenih i povratnika u nove kuće. 

Izgradnja i opremanje 14 kuća za raseljene i povratnike iz Gračanice i Obilićarealizovano je u sklopu pete faze programa ”Povratak i reintegracija na Kosovu”, koju finansira Kancelarija Evropske unije i Ministarstvo za zajednice i povratak,a sprovodi Međunarodnom  organizacijom za migracije (IOM). Planirano je da do kraja godine preko ovog programa bude završena 101 kuća za povratnike i interno raseljene.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMMinistarstvo za povratak i zajednicenameštajpaketi
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?