:

:

TV Most

clock

Oktobar 21, 2020   14:34

0

160

Mirković: Đilas hoće do vlasti uz strani faktor

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković ocenio je danas da su uporni pokušaji da strani faktori utiču na izbore u Srbiji "poslednji trzaj" Dragana Đilasa da bez podrške građana dođe na vlast.

"Na svu sreću Srbija je danas nezavisna, jaka i stabilna zemlja u kojoj se pitaju njeni građani, a ne strani interesi, zato snovi koje sanja Đilas ostaće samo pusti i daleko od realnosti. Kada je toliko siguran u svoju podršku, za koju kaže da će samo rasti u narednom periodu, ne vidim onda niti jedan jedini razlog da na izbore 2022. ne izađu i pokažu tu svoju silnu moć i podršku građana", ukazao je Mirković u saopštenju.

On ddoaje i da Đilas izmišlja pobede i tako sebe ubeđuje da su njegovi katastrofalni porazi nekakav uspeh.

"Za razliku od njega SNS je pre svega uvek spremna na izbore i na bilo kom nivou, jer kada radite u interesu građana i za bolje sutra svih ljudi u našoj zemlji nemate strah od rezultata istih. Njegovu zlu nameru mogu da razumem, ali začuđuje što dozvoljava sebi da ovakvim izjavama svoju inteligenciju dovede u pitanje, jer od čestitanja pobede bojkota nema ništa besmislenije", naveo je Mirković u saopstenju.

Čini mu se da će i kada dođu izbori kao i na prošlim izborima "pobeći u mišje rupe i tamo se sakriti od izbornog fijaska, jer svako i u njihovim redovima zna da su daleko i od malog cenzusa od tri odsto".

"Poverenje koje je politika Aleksandra Vučića dobila biće opravdano kao i uvek do sada, jer za razliku od Đilasa, kome su pare i funkcije jedino bitne, za Srpsku naprednu stranku je mišljenje, poverenje kao i zadovoljstvo građana jedino merilo i zato svakodnevno radimo u interesu Srbije i svih građana", istako je Mirković, saopsteno je iz SNS.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, najavu predsednika Aleksandra Vučića da će novi parlamentarni izborima biti održani do aprila 2022 i skraćenju mandata Vlade, vidi kao dokaz da je bojkot uspeo i najavljuje jasne zahteve za fer izbore i pregovore pod pokroviteljstvom EU.

Izvor: Танјуг

SNSMirkovićĐilas
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva