:

:

TV Most

clock

Mart 25, 2020   16:08

0

68

Mirković: Opozicija želi da profitira, dok se vlast bori

Šef odborničke grupe SNS Aleksandar Mirković ocenio je danas da opozicioni predstavnici pokušavaju da profitiraju na temi korona virusa, dok se vlast svakodnevno bori i trudi da sačuva svaki život u zemlji.

Mirković je kazao, a prenosi SNS, da su zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović i funckcioner Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović danas “pljuvali po vlasti”, želeći da se, kaže, “dodvore velikom gazdi Đilasu”.

On smatra da je takvo njihovo ponašanje ružno i nemoralno, ali, kaže, da nije više ni očekivao od njih dvojice koji 15 meseci nisu ušli u gradski parlament, ali jesu za to vreme uzimali naknade.

“Svi oni propali političari koji su pre ove krize bili na marginama političkog života, sada su se javili kako bi ubrali koji sitni politički poen neodgovornim izjavama koje su lepe za čuti građanima, ali su istovremeno jako nepromišljene, dokaz su neodgovornosti onih koji ih daju”, kaže Mirković.

Smatra da se oni bave “bednom demagogijom i sitnim politikanstvom” i da teška situacija za njih predstavlja temu za političku kampanju, te navodi da o diplomatiji govori Borko Stefanović u čije su vreme, po njegovim rečima, Srbiju tretirali kao otirač.

Mirković je kazao da je danas i predsednik D JB Saša Radulović poput Đilasa, odlučio da pokuša da profitira na temi korona virusa.

Radulović je danas, sa još dvoje poslanika, zatražio odgovore od Maje Gojković predsednice parlamenta u vezi sa zakazivanjem sednice parlamenta na kojoj bi se potvrdila odluka o vanrednom stanju, a Stefanović i Grbović su “prelistavali štampu” na fejsbuk stranici Pokreta slobodnih građana.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva