:

:

TV Most

clock

Decembar 06, 2019   15:49

0

128

Mirković: Vučić i Stefanović će se uvek boriti istinom

Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović će se uvek boriti istinom i rezultatima koji su za građane najbitniji, dok će opozicioni SzS biti slika i prilika delovanja na silu i interesno okupljene bulumente, poručio je danas šef Odborničke grupe SNS u Gradskom parlamentu, Aleksandar Mirković.

"Smanjenje nezaposlenosti, nove fabrike, novi putevi i auto-putevi, razvoj svakog dela naše zemlje, smanjenje izvršenih krivičnih dela, veći broj rasvetljenih slučajeva kao i rekordne zaplene narkotika, samo su neki od dokaza da ti ljudi (Vučić i Stefanović) odgovorno i predano rade svoj posao, ali pre svega sa velikim uspehom", naveo je Mirković u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

S druge strane, na današnjoj konferenciji za novinare SzS smenjivali oni koji su se "više puta dokazani lažovi, a iza njih stajali rušitelji Beograda, Srbije kao i manijaci koji bi silovanjem da prevaspitavaju žene i koji su slika su i prilika delovanja te na silu i interesno skupljene bulumente".

Vuk Jeremić, za koga Mirković kaže da je "propala gatara i kuma kosovske nezavisnosti", ponovo je pokušao da se istakne misleći da su građani zaboravili kako se odvratno cerekao i hvalio time šta je uradio na štetu Srbiji.

"Misli Jeremić da će ovim lažima sakriti da mu je najbolji drug i finansijer, koju mu je uplatio više miliona evra, Patrik Ho u zatvoru i to zbog kriminala u kome je i on učestvovao", naveo je Mirković.

Ali, dodao je, Jeremić greši kad tako misli jer se i danas osećaju posledice katastrofalne politike kada su nam mnogi u svetu komandovali, naređivali, davali zadatke, a on uživao u skupim tompusima, luksuznim hotelima, egzotičnim destinacijama i to sve o trošku građana Srbije koji su u to vreme ostajali bez posla i na ulici.

"Slušati takvog lažova kome ni u stranci više niko ne veruje, ravno je slušanju bajke o Ali Babi i 40 razbojnika, samo što je ovde ta bajka realnija naročito ako Dragana Ðilasa stavimo u ulogu Ali Babe", naveo je Mirković.

Za potpredsednika Narodne stranke i poslaniksa Miroslava Aleksića, Mirković kaže da je marioneta i da mu nije "kriminala u Trsteniku i laži koje servira iz dana u dan niko nikada ne bi ni čuo za njega".

Ali red je, ističe, opravdati pare koje su dobijene i nema veze ako ispada smešan svaki put, samo zato što su tako naredili Ðilas i Jeremić.

O lažima "čuvene preletačice" (Marinike Tepić) za koju su Srbi genocidan narod, koju je moralo da demantuje i Ministarstvo spoljnih poslova Ruske Federacije zbog montiranih snimaka, čije laži o paljenju knjiga je demantovao čak i šef Ðilas, Mirković smatra da je izlišno govoriti.

"Svi zajedno ne mogu da provedu deset sekundi govoreći istinu. Neka Ðilas, Jeremić i Obradović nastave po svome, a i šta bi drugo sem mržnje i laži činili, kada ni za šta drugo nisu ni sposobni", zaključio je Mirković.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva