:

:

TV Most

Foto: informer.rs

clock

Jul 12, 2020   17:29

0

49

Mirković: Zabrinjava šta je sve pronađeno skriveno

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS, smatra da, iako je na sinoćnom neprijavljenom skupu u Beogradu bilo svega oko 1,000 ljudi i nije bilo ekstremnog nasilja kao prethodnih večeri, zabrinjava činjenica da su pripadnici MUP-a kod okupljenih pronašli molotovljeve koktele, gas maske kao i velike količine kamenja, blokova, kocki koje su bile sakrivene u kontejnerima u neposrednoj blizini Narodne skupštine.

To, kako je dodao, pokazuje da se ovde radi o smišljenom, dobro organizovanom i unapred planiranom nasilju, koje bi moglo imati nesagledive posledice.

“Ako Dragan Đilas, kako sam već kaže, ne može da obuzda huligane, mora da bude svestan da je direktno odgovoran za sve što se dešavalo i što će se dešavati, jer ih upravo on poziva da se okupe u što većem broju. Njagova bolesna želja da se dočepa vlasti, pomešana sa uticajem stranog faktora, građanima Srbije ništa dobro neće doneti i toga su svesni svi koji svoju zemlju vole i žele joj dobro”, rekao je Mirković.

On je najave u kojima se, kako je naveo, planira zatvaranje auto-puteva, centralnih gradskih saobraćajnica, blokiranje državnih institucija, smatra “čistim terorizmom” i moli sve nadležne institucije da tako nešto ne dozvole.

“Država će umeti da odgovori na sve ove izazove, ali još jendom apelujem da se intersene sfere uzdrže od nasilja i rušenja Beograda, jer se time ništa neće promeniti. Politika Aleksandra Vučića i SNS je na nedavno održanim izborima dobila apsolutnu, istorijsku podršku građana i to ni Đilas, ni njegovi poltroni, huligani i oni koji ne žele dobro Srbiji neće promeniti, jer budućnost Srbije i njene dece nema cenu”, naveo je Mirković.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva