:

:

TV Most

Foto: Radio Kontakt plus

clock

Januar 09, 2019   17:23

0

534

Mitrovčanin obezbedio poklone za mališane PU “Danica Jaramaz”

Mališanima predškolske ustanove “Danica Jaramaz” u Kosovskoj Mitrovici, uručeni su novogodišnji paketići, dar Mitrovčanina Stefana Jovanovića i njegovih prijatelja i saradnika, koji žive i rade u Americi.

Gorica Marinković, direktorica PU “Danica Jaramaz”, se zahvalila Stefanu i njegovim saradnicima, koji su kako kaže ovim gestom izmamili osmehe mališanima.

“Stefan je sin naše koleginice Slađe Jovanović, koja je već dugo godina član našeg kolektiva i može da bude samo ponosna na njega, jer on nije zaboravio svoj grad, a ni ustanovu gde njegova mama radi. Ovom prilikom bih se zahvalila Stefanu i svim ljudima koji su učestvovali u ovoj akciji i ovim humanim gestom, doprineli da danas ovde svi budu srećni,” kaže Marinković.

Slađa Jovanović, zaposlena u PU “Danica Jaramaz” i majka donatora poklon paketića, kaže da je veoma ponosna na svog sina i svim mališanima poželela dobro zdravlje, mir i sreću u Novoj godini.

“Veoma smo ponosni na njega. Obzirom da je jedinac, emotivno je vezan za svoj grad koji nije zaboravio, iako je otišao u Ameriku zbog posla. Želimo mir svoj deci ovde,” kaže Jovanović.

Mališani su bili veoma uzbuđeni i zadovoljni dobijenim poklonima.

“Srećni smo što Stefan misli na svu decu i što je svima podelio paketiće”, kaže jedan od mališana.

Izvor: Radio Kontakt Plus

Nova godinapaketićiDanica JaramazStefan JovanovićSAD
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva