:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Jul 27, 2021   17:49

0

144

Momiroviću pozlilo, hitno operisan u Užicu

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović uspešno je operisan u užičkoj Opštoj bolnici. Operisano mu je slepo crevo i nakon intervencije se oporavlja.

Očekuje se uredan postoperativni tok, njegovo zdravstveno stanje će se pratiti narednih nekoliko dana i zatim će biti pušten na kućno lečenje.

"Ministar je izašao iz operacione sale, svestan je i komunikativan. Operacija je dobro prošla. Nažalost, nekoliko dana je trpeo bolove, misleći da je nešto prolaznog karaktera. U pitanju je bila perforacija slepog creva. Hvala doktorima koji su brzo reagovali, a nakon nekoliko dana oporavka očekujemo da će se vratiti svojim redovnim obavezama", rečeno je za RTS u kabinetu ministra.

Tomislavu Momiroviću pozlilo je tokom obilaska radova na auto-putu kod Požege, posle čega je hitno operisan u užičkoj bolnici.

Ministra Momirovića operisao je doktor Miroslav Stanojević, šef hirurgije Opšte bolnice Užice. 

Tokom obilaska deonice budućeg auto-puta, a potom i sastanka u opštini Požega, Momirović se svojim saradnicima požalio na neizdržive bolove u predelu stomaka i malaksalost.

Uprkos njihovim savetima da prekine radne obaveze i ode lekaru, Momirović je insistirao da, kao što je planirano, obiđe tunel Laz i opštinu Požega, nakon čega je hitno prebačen u Opštu bolnicu u Užicu.

Izvor: RTS

Tomislav Momirović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva