:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

Mart 01, 2019   17:51

0

257

Mustafa poručio Haradinaju: Budite na vlasti i ne glumite žrtvu

Lider najuticajnijeg opozicionog Demokratskog saveza Kosova, Isa Mustafa, poručio je premijeru privremenih prištinskih institucija, Ramušu Haradinaju, da ne glumi žrtvu i da što se tiče nametnutih taksi na robu iz Srbije može da radi šta hoće, jer je na vlasti.

Mustafa je to poručio nakon što ga je Haradinaj, zajedno sa Hašimom Tačijem, Fatmirom Ljimajem i Kadri Veseljijem, optužio da je prebrzo i lako odustao od taksi, te da je to zato što su se, kako je rekao, obavezali prdsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Mustafa je na svom fejsbuk profilu odbacio Haradinajeve tvrdnje, istakavši da ga stavljanjem zajedno u koš sa Tačijem, Ljimjem i Veseljijem i tvrdnjom da oni sve u vezi s taksama rade u korelaciji sa Srbijom, ne samo da je netačna, već da liči na kampanju.

Napominjući da se on i DSK ne pridružuju nikome, Mustafa je poručio da su stavovi te stranke jasni: "Ne prihvatamo dijalog o granicama, teritoriji i državnosti Kosova proglašenoj 17. februara 2008. Odluku o taksama je donela vlada na predlog Veseljija. Ti odlučuješ šta ćeš s tim. Vi ste vladajuća koalicija. DSK je vaša opozicija. Budite na vlasti i ne glumite žrtvu", poručio je Mustafa.

DSK će, naveo je, učvrstiti trajno prijateljstvo sa SAD i o tome neće pitati nikoga.

Izvor: Танјуг

HaradinajIsa MustafaDSKKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva