:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Mart 31, 2023   11:22

0

145

Na severu KiM zapaljena još tri vozila sa RKS tablicama

U severnom delu Kosovske Mitrovice i Zvečanu tokom protekle noći zapaljena su još tri automobila registrovana na lokalne RKS tablice čiji su vlasnici Srbi, saopštila je direkcija policije u Prištini.

U saopštenju policije navodi se da su "nepoznate osobe zapalile još tri automobila koja pripadaju oštećenima srpske nacionalnosti, od kojih je jedan bio parkiran u ulici Kralj Milutina u Zvečanu, dok su druga dva vozila zapaljena u Severnoj Mitrovici u ulici Ivo Lola Ribar i ulici Vlade Četković.

Direktor kosovske policije za sever Besim Hoti rekao je za Radio Kosovska Mitrovica da su policijske jedinice izašle na lice mesta, a da je slučaj okarakterisan kao podmetanje požara i izazivanje opšte opasnosti.

Noć ranije dva automobile sa RKS tablicama zapaljena su u Zubinom Potoku.

Kako u prvom, tako i u drugom slučaju, nakon primanja informacija, na lice mesta su odmah izašle policijske jedinice koje su angažovale forenzičare, preduzimajući sve neophodne uviđajne radnje, navode iz policije.

U vezi sa predmetom, obavešten je nadležni tužilac po čijem uputstvu su pokrenuti slučajevi "podmetanje požara" radi daljeg istražnog postupka.

Izvor: RTS, Radio Kosovska Mitrovica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva