:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

Mart 30, 2020   19:19

0

53

Na teritoriji opštine Gračanica poštuje se zabrana kretanja

Na području celokupne teritorije opštine Gračanica poštuje se zabrana kretanja u periodu od 17 časova do 6 sati narednog dana. Svi objekti, kao što su prodavnice prehrambenih proizvoda i apoteke, zatvorene su od 17 časova, dok se neki marketi zatvaraju već u 16 sati, kako bi zaposleni na vreme stigli kući.

Kretanje je dozvoljeno samo osobama koje imaju propusnice za slobodno kretanje u vreme policijskog časa, prvenstveno medicinskim radnicima. U periodu do 17 časova pojačana je gužva u prodajnim objektima, međutim, nema stvaranja redova. Svi objekti dobro su snabdeveni, ne samo osnovnim, već i svim vrstama prehrambenih proizvoda, kao i sredstvima za održavanje higijene. U pekarama hleba ima u dovoljnim količinama.

Jedino čega u ovom trenutku nema u dovoljnim količinama su zaštitne maske, koje se brzo rasprodaju u apotekama, a sve više je onih koji ih šiju, ne samo za sebe, već i u cilju podele sugrađanima. To su uradile članice Udruženja žena Avenija, a ovakvoj akciji pridružili su se i članovi Lokalnog saveta Badovca.

Izvor: RTV Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva