:

:

TV Most

Foto: Kancelarija za KiM

clock

Novembar 19, 2020   21:26

0

195

Napadi na Vučića pokušaj rušenja institucionalnog sistema

Član Glavnog odbora SNS Petar Petković izjavio je da kampanja pojačanih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića traje danima i da to nije samo napad na pojedinca već pokušaj rušenja institucionalnog sistema zemlje zbog čega, istakao je, na takve pretnje mora da odgovori čitava država.

"Kampanja pojačanih napada na predsednika Vučića posredstvom medija i društvenih mreža traje danima, a informacije koje dolaze iz Budimpešte potvrđuju da ovde nije reč samo o političkom prostakluku i govoru mržnje, već da predsedniku preti realna opasnost od onih koji misle da su jači i moćniji od Srbije", rekao je Petković, navodi se u saopštenju.

On kaže da napad na predsednika Srbije nije samo napad na pojedinca već i pokušaj rušenja institucionalnog sistema naše zemlje zbog čega, ističe, odgovor ne može biti samo sporadičan i politički.

On dodaje da na pretnju mora da odgovori čitava država, njene bezbednosne strukture, ali i građani kojima kriminalne organizacije žele da oduzmu pravo na budućnost i izbor političkog rukovodstva.

"Klupko zavere se odmotava i važno je u interesu bezbednosti predsednika Vučića, ali i naše države u celini, da se opasnost efikasno i trajno otkloni", kaže Petković.

Ističe da niko neće moći da zaustavi Vučića i SNS u nameri da Srbiju učine primerom uspešne i prosperitetne države snažnih i funkcionalnih institucija, a posebno ne "kriminalne grupe i plaćene ubice".

"Srbija će pobediti u borbi sa organizovanim kriminalom jer i naši preci, kojih smo i mi nadam se dostojni, pobeđivali su mnogo snažnije i izazovnije neprijatelje od grupe kriminalaca, koliko god da su oni brojni i organizovani", poručio je Petković.

Izvor: T a n j u g

Petar PetkovićAleksandar VučićSNS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva